A Tribute to Queen: Schouwburg Concert

/ / Nieuws

De muziek van de wereldberoemde rockband Queen met leadzanger Freddie Mercury behoeft eigenlijk geen nadere toelichting. Queen heeft talloze hits die u van begin tot eind mee kunt zingen..

MMSK St Petrus’ Banden, onder leiding van dirigent Joop Derks, zal u opnieuw een wervelende muzikale multimedia show presenteren die u niet wilt missen! Laat u verrassen en geniet!

Thijs Roseboom die beter bekend is als “De Zingende Politieman” had een centrale rol in het concert. Hij wordt echter wegens ziekte vervangen door Roy Verbeek uit Arcen. Hij is een bekende vocalist van concerten met Guido’s Orchestra. We hebben met Roy een uitstekende vervanger gevonden voor de helaas ziek Thijs.

Helen Nillesen kent geen podiumvrees. Het muzikale bloed begon al jong te stromen. Wij kennen haar in Venray vooral als zangeres van Fezz, maar zij heeft ook in andere samenstellingen al op tal van podia gestaan.

MMSK St Petrus’ Banden wordt bijgestaan door de 20 mannen van het Venrays Rockkoor, dat onder leiding staat van muzikaal leider Ad Welten.

Kaarten á € 25,00 incl. pauzedrankje zijn te bestellen via https://www.schouwburgvenray.nl/

Meer info: www.mmskpetrusbanden.nl.