A Tribute to Queen: Schouwburg Concert

/ / Nieuws

De muziek van de wereldberoemde rockband Queen met leadzanger Freddie Mercury behoeft eigenlijk geen nadere toelichting. Queen heeft talloze hits die u van begin tot eind mee kunt zingen..

MMSK St Petrus’ Banden, onder leiding van dirigent Joop Derks, zal u opnieuw een wervelende muzikale multimedia show presenteren die u niet wilt missen! Laat u verrassen en geniet!

Thijs Roseboom die beter bekend is als “De Zingende Politieman” heeft een centrale rol in het concert. Thijs heeft deelgenomen aan diverse tv-shows zoals “We Want More” en “Idols”. In april 2020 ging hij viral met een video waarin hij in zijn dienstauto een nummer van Queen zong.

Helen Nillesen kent geen podiumvrees. Het muzikale bloed begon al jong te stromen. Wij kennen haar in Venray vooral als zangeres van Fezz, maar zij heeft ook in andere samenstellingen al op tal van podia gestaan.

MMSK St Petrus’ Banden wordt bijgestaan door de 20 mannen van het Venrays Rockkoor, dat onder leiding staat van muzikaal leider Ad Welten. .

 

Kaarten á € 25,00 incl. pauzedrankje zijn te bestellen via
www.schouwburgvenray.nl. Meer info: www.mmskpetrusbanden.nl.