FORGOT YOUR DETAILS?

2019

 • zo
  03
  mrt
  2019

  Optocht V.V. De Piëlhaas

  13.41

  Centrum van Venray.

  Op maandag 4 maart trekt de optocht van V.V. De Piëlhaas weer door de straten van Venray. M.M.S.K. zal hierbij ook aanwezig zijn en met haar klanken voor een muzikale omlijsting zorgen.

  Voor meer informatie klik hier.

 • za
  13
  apr
  2019

  Lenteconcert

  11.00

  't Anker, Merselo.

  Op zondag 14 maart a.s. organiseren Fanfare St Oda uit Merselo en M.M.S.K. St. Petrus' Banden uit Venray samen een "Lenteconcert" in 't Anker in Merselo.

  Het concert begint om 11.00 uur en zal tot circa 13.00 uur duren. De toegang is gratis.

 • zo
  09
  jun
  2019

  1ste Heilige Communie

  Paterskerk Venray

  Op maandag 10 juni verzorgt M.M.S.K. St. Petrus Banden de muzikale omlijsting voor de communicanten tijdens hun eerste Heilige Communie.

 • za
  15
  jun
  2019

  Defilé avondvierdaagse

  13.00

  Centrum van Venray

  Dit optreden komt voor M.M.S.K. te vervallen maar het evenement zal gewoon door gaan.

 • za
  22
  jun
  2019

  Jubileumconcert

  14:00

  Schouwburg Venray

  Op zondag 23 juni viert M.M.S.K. St. Petrus Banden haar 60 jarig bestaan in de Schouwburg van Venray met een concert. Het concert vangt aan om 14.00 uur. Het concert is gratis toegankelijk. Vanwege de beperkte plaatsen kunt u plaatsen reserveren d.m.v. te mailen met secretaris@mmskpetrusbanden.nl.

  Gedurende het concert zult u nummers horen uit de begin jaren van M.M.S.K. maar ook van de daarop volgende jaren tot heden.

  Verder zullen onze vier jubilarissen Willem van Lieshout, Jan van Kempen, Frans Rommen (alle 60 jaar) en Jos Wijnen gehuldigd worden.

 • za
  29
  jun
  2019

  Taptoe Venray

  18.00

  Centrum van Venray

  Door schutterij 't Zandakker uit Venray wordt dit jaar een Taptoe in het hartje van Venray georganiseerd. M.M.S.K. St. Petrus Banden uit Venray kan hier natuurlijk niet bij ontbreken.

  Samen met de Schutterij zal M.M.S.K. de opening van dit evenement verzorgen.

 • di
  02
  jul
  2019
  di
  20
  aug
  2019

  Vakantie

  Van 3 juli tot 21 augustus houden wij onze vakantie.

 • vr
  18
  okt
  2019

  Freedom

  20.15

  Schouwburg Venray

  Op 18 oktober 2019 is het alweer 75 jaar geleden dat Nederland werd bevrijd. M.M.S.K. St. Petrus’ Banden heeft in dit kader een prachtige bevrijdingsshow gemaakt die zij 19 oktober zullen opvoeren. Samen met, het uit Engeland overgekomen koor, “The Stuart Singers”, mezzosopraan Emma Brown, zangeres Anna Joan, zanger Don Mulders en nog diverse andere artiesten gaan zij er een onvergetelijke avond van maken.

  Speciale eregasten zijn de laatst levenden bevrijders van Venray.

  Kortom een wervelend en zeer divers programma dat u niet mag missen!

  Kaarten zijn verkrijgbaar via de website van de Schouwburg van Venray of bij leden van M.M.S.K. á 19.50 euro. Houdt onze website en Facebookpagina in de gaten voor meer informatie!

 • za
  16
  nov
  2019

  Intocht Sinterklaas

  Centrum van Venray

  Traditie getrouw verzorgt M.M.S.K. St. Petrus Banden de muzikale omlijsting bij de intocht van Sinterklaas en zijn zwarte Pieten in Venray.

  Voor meer informatie klik hier.

   

 • wo
  25
  dec
  2019

  Opluisteren Heilige Mis

  St. Petrus Banden Kerk Venray

  Op tweede Kerstdag luistert het orkest van M.M.S.K. St. Petrus Banden de Heilige Mis op in de St. Petrus Banden Kerk van Venray. Tijdens deze mis zal het orkest enkele nummers ten gehore brengen.

TOP