Night for the Stars 2023

/ / Nieuws
Wow, wow, wow wat hebben wij gisteren een geweldige mooie avond gehad!
.
Het begon ruim een jaar geleden toen bekend werd dat onze penningmeester Ben Otten de diagnose ALS had gekregen. Een verschrikkelijke ziekte die helaas nog niet te genezen is.
Als snel ontstond het idee om een benefietavond te organiseren om zo onze steun te betuigen aan Ben en aan iedereen die met deze ziekte te maken heeft. Er werden contacten gelegd met Gladys van den Munckhof van Stichting ALS Limburg en haar partner Richard Swinkels. In 2020 organiseerde Gladys de eerste editie van Night for the Stars, wat een groot succes bleek te zijn. Het afgelopen jaar heeft zij samen met MMSK St. Petrus Banden hard gewerkt om het succes van 2020 proberen te evenaren en gisteren, zaterdag 15 april 2023 was het zover!
.
Een groots evenement gepresenteerd door Gladys van den Munckhof en cabaretier Leon van der Zanden,  openhartige interviews met Ben en Monique over de invloed van ALS op je leven, geweldige muziek, een loterij en een veiling met 5 spectaculaire items waaronder een heuse Pirelli band die onder de auto van niemand minder dan Max Verstappen heeft gezeten en een mooie set van unieke items van de beroemde band Golden Earring.
.
Het was een avond die we ons nog lang zullen herinneren.
Een avond waarbij gelachen werd maar waar ook een traan gelaten werd.
Het was een spektakel van begin tot eind, en met een overweldigend eindbedrag  van maar liefst 51.545 euro voor Stichting ALS Limburg.
.
Een ontzettend groot woord van dank aan iedereen die op welke manier dan ook heeft bijgedragen aan deze avond.
In het bijzonder Ben en Monique voor hun openhartige interview, de muzikanten van ons orkest, de muzikanten van het combo en onze dirigent  Joop Derks. De artiesten: Renée van Wegberg, Maycke, Quirijn van den Berk, Cesar Zuiderwijk en Steelband van het Korps Mariniers, de presentatoren: Gladys van den Munckhof, Leon van der Zanden en veiligmeester Rob van Lieshout.
Ook een dikke dankjewel aan: alles sponsoren, Schouwburg Venray de mannen van de techniek, de gastvrouwen en iedereen van de organisatie van deze bijzondere avond!
.
Maar natuurlijk ook alle gasten. Zonder jullie bijdrage en komst hadden we dit fantastische bedrag nooit bij elkaar gekregen!
.
! ! ! B E D A N K T ! ! !