Close to Christmas

/ / Nieuws

Wat was het woensdag 18 december een mooie avond!

In een mooi gevulde foyer van de Schouwburg Venray vond het kerstconcert “Close tot Christmas” plaats. Het concert was een samenwerking tussen Closeharmony group Confetti, Zang- en Theaterkoor Oker en M.M.S.K St.- Petrus’ Banden.

Tijdens het 2 uur durende concert gaf iedere vereniging zijn eigen muziek ten gehore en werd er gezamenlijk afgesloten met het toepasselijke nummer “We all stand together” en “Finale”. Het was een geslaagde avond met een mooie muzikale samenwerking tussen de drie verenigingen.

Via deze weg willen wij Confetti en Oker hartelijk danken voor deze mooie avond en natuurlijk wensen wij alle leden, het publiek en al onze trouwe volgers hele fijne feestdagen en een muzikaal 2020 toe!


Op tweede kerstdag sluiten wij traditiegetrouw ons muzikale jaar af in de Grote Kerk tijdens de heilige mis.

Voor volgend jaar staat er alweer genoeg op onze agenda dus blijf ons goed in de gaten houden. Er gaan nog meer samenwerkingen plaatsvinden tussen diverse Venrayse verenigingen en ook de Toppers zullen in 2020 weer voorbij gaan komen!
Via onze Facebook pagina en website houden wij jullie natuurlijk op de hoogte!

En mocht je zelf ook interesse hebben in het maken van muziek of ervaring hebben in de PR en onze vereniging hierbij willen ondersteunen laat het vooral weten! Wij vinden het altijd gezellig als er nieuwe muzikanten bij komen en ook voor op de achtergrond kunnen wij altijd enthousiastelingen gebruiken!