Toppers in Rooj

/ / Nieuws

Misschien heeft u de banners al langs de snelweg zien hangen, de posters in etalages gezien of heeft u de facebookpagina al gevonden van Toppers in Rooj! Wat u misschien nog niet wist is dat de organisatie grotendeels in handen is van M.M.S.K. St.- Petrus’ Banden! Zij zullen samen met de leden van de Roojse hofkapel de Toppers live begeleiden.

Iedereen kent ze, de Toppers concerten in de Amsterdam Arena en de Ahoy. Elke keer weten deze artiesten er een grandioos feest van te maken. Maar dit jaar is er dus de Roojse variant! Zaterdag 21 april a.s. zal de Evenementenhal Venray omgetoverd worden tot een heuse “Toppers Arena”. Ron Barents, Don Mulders en Geert Pelzer zullen deze avond schitteren als de “Toppers in Rooj”. In een avondvullend programma wordt u meegenomen in de wereld van de feestmuziek, het levenslied, bekende meezingers en Glitter & Glamour. De Toppers gaan er alles aan doen om er een onvergetelijke avond van te maken.

Na afloop gaat het feest nog even door en zal DJ Leon de Afterparty verzorgen. De dresscode voor deze avond is… rood!!

Dus…

  • Ben jij altijd in voor een gezellige avond met vrienden?
  • Houd jij van een avond vol muziek, show, spektakel en amusement?
  • Kun jij geen genoeg krijgen van wereldberoemde meezingers, Glitter & Glamour of het levenslied?

 

Bestel dan snel je kaarten en houd deze site en Facebook in de gaten voor de laatste nieuwtjes over dit grootse spektakel.

Laat u verrassen en kijk voor meer informatie en kaarten op onze website: www.toppersinrooj.nl

En belangrijk:

  • Parkeren is gratis
  • Bewaakte garderobe 1 euro
  • Zitplaatsen op de tribune van M.M.S.K. St.- Petrus’ Banden (reserveren niet mogelijk)