Teambuilding Weekend 3&4 maart 2018

/ / Nieuws

Zaterdag 3 & 4 maart 2018 vond voor het eerst een Teambuilding Weekend plaats voor alle leden en het bestuur van onze vereniging.

Het weekend begon met een repetitie voor het Toppers in Rooj concert dat op 21 april gepland staat in de Evenementenhal Venray (www.toppersinrooj.nl). Na een lunch in Odeon vertrokken we met z’n allen naar de locatie van dit weekend: Het Buitencentrum in Overasselt. Een mooie locatie in het prachtige natuurgebied van de Overasseltse Vennen. Het doel van het weekend was om naast gezellig samen te zijn ook na te denken over wat de toekomst ons gaat brengen. Met diverse activiteiten zoals handboogschieten, blaaspijp schieten en een brainstorm sessie werd er hard aan deze doelen gewerkt. ’s Avonds was het natuurlijk tijd voor muziek, nog meer gezelligheid en een drankje! Het was gezellig tot in de late uurtjes..

Zondagochtend zaten we mooi op tijd aan het ontbijt, de een iets fitter dan de ander maar wel met z’n allen! Na een goed ontbijt was het tijd voor een lekkere wandeling in de Overasseltse Vennen onder begeleiding van een gids die ons het nodige wist te vertellen over dit mooie landschap.  Het weer was ons goedgezind, de gure wind en kou van de afgelopen week hadden plaats gemaakt voor een heerlijk zonnetje en zachte temperaturen. Een goed begin van de zondag!

Na de wandeling hebben we het weekend afgesloten met een gezamenlijke lunch en nadat alles was opgeruimd en de spullen weer waren ingeladen vertrok de stoet voldaan richting Venray.