FORGOT YOUR DETAILS?

Toppers in Rooj

by / / Nieuws

De feestdagen staan voor de deur maar M.M.S.K. St. Petrus Banden is al volop bezig met de voorbereiding voor een groot, muzikaal spektakel dat gepland staat voor 2018!

Zaterdag 21 april 2018 zal de Evenementenhal in Venray omgetoverd worden tot een heuse ‘Toppers Arena’. Ron Barents, Don Mulders en Geert Pelzer zullen deze avond schitteren als de ‘Toppers in Rooj’.

In een avondvullend programma wordt u meegenomen in de wereld van de feestmuziek, het levenslied, bekende meezingers en glitter & glamour. De Toppers worden deze avond live begeleid door de leden van M.M.S.K. St. Petrus Banden aangevulde met leden van de Roojse Hofkapel. Daarnaast zullen gastartiesten Ger Janssen en Helen Nillesen acte de préséance geven.

Na afloop gaat het feest door met een afterparty verzorgt door DJ Leon. De dresscode voor deze avond is … rood!

 

Ben jij in voor een gezellige avond met familie, vrienden of collega’s? Hou jij van show, spektakel en feestmuziek onder het genot van een drankje? Laat je dan verrassen!

Datum:                         zaterdag 21 april 2018
Locatie:                        Evenementenhal Venray
Deuren open:              20.00 uur

Aanvang concert:       20.30 uur
Tickets:                         €17,50

Kijk voor meer informatie en tickets op www.toppersinrooj.nl en like de facebookpagina www.facebook.com/toppersinrooj2018 voor interessante acties en nieuwtjes.

 

  • Pin It
TOP
Total
0
Shares