FORGOT YOUR DETAILS?

Kerstdinerconcert 2016

by / / Nieuws

Zaterdag 17 en zondag 18 december vond het eerste kerstdinerconcert plaats van MMSK St Petrus Banden in samenwerking met BRL. Terwijl buiten de gasten verwelkomd werden door het gelegenheidskwintet van Petrus Banden, werden binnen de aperitiefjes klaargezet om zo de smaakpapillen alvast te prikkelen.

Na een drankje en een amuse werden de gasten met de klanken van I’ll be home for Christmas begeleid naar hun tafels. Tijdens het 4,5 uur durende kerstdinerconcert werd een voortreffelijk 4 gangendiner van BRL neergezet, daarbij afgewisseld met sfeervolle kerstmuziek. Naast klassieke kerstnummers als White Christmas en Santa Claus is Coming to Town, kwam ook filmmuziek als Let it Go voorbij. Dit zorgde samen met Halleluja, Heaven, Sorry en nog vele andere nummers voor een afwisselend en sfeervol muzikaal programma. Maar het waren niet alleen de muzikanten die zorgde voor oorstrelende klanken. Zij werden bij enkele nummers bijgestaan door de twee Venrayse zangeressen Linde Arts (Walking in the Air) en Suzanne Spreeuwenberg (o.a. Halleluja, HeavenKerstdinerconcert 2016 - Ebeneezer Scrooge en O Holy Night).

Om de gasten te helpen het eten te verteren, werden de lachspieren aan het werk gezet door Ebeneezer Scrooge. Een rol die met verve werd gespeeld door Frank Claessens.

Namens alle leden van MMSK St Petrus Banden, wensen wij u hele fijne feestdagen en een muzikaal en liefdevol 2017! Wij hopen u volgend jaar weer muzikaal en gastronomisch te verwennen!!

 

  • Pin It
TOP
Total
0
Shares