FORGOT YOUR DETAILS?

Geslaagd Filmconcert

by / / Nieuws
Na een lange periode van repeteren mochten we gisteravond in een uitverkochte Schouwburg van Venray onze muzikale klanken laten horen.
 
Het concert stond volledig in het teken van filmmuziek. Diverse bekende kaskrakers kwamen voorbij zoals: Star Wars, Jungle Book, Titanic, Pink Panter en Mission Impossible. Maar ook de bekende componisten uit de filmwereld mochten niet ontbreken. Denk hierbij aan Enio Morricone en John Williams.
 
Het orkest werd aangevuld met Stef van Dijk op piano en Dolf Verbeek op de basgitaar. Miriam Roodbeen nam de vocals voor haar rekening. Met haar indrukwekkende stem wist Miriam het publiek mee te nemen op de klanken van o.a. My heart will go on (Titanic).
 
Dat het concert zowel voor de muzikanten als voor de gasten geslaagd was bleek wel uit de vele positieve complimenten die we na afloop in ontvangst mochten nemen.
 
Nogmaals willen we al onze gasten bedanken voor hun komst. Ook willen wij onze sponsoren: Van Rattingen Kraanverhuur en Klik HR Diensten bedanken voor hun bijdrage.
  • Pin It
TOP
Total
0
Shares